Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Через рік-півтора ми приведемо територію Харківської області у зразковий вигляд. Михайло Добкін

Через рік-півтора ми приведемо територію Харківської області у зразковий вигляд. Михайло Добкін

Як зазначив під час програми «Від влади до громади» на обласному радіо голова ХОДА Михайло Добкін, завдяки злагодженій праці всіх мешканців регіону територія Харківської області успішно упорядковується. За його словами, за умови такої ж ефективної роботи і в подальшому, вже найближчим часом Харківщина стане ідеально чистим і доглянутим регіоном. «Я минулими вихідними багато їздив по території нашого регіону і хочу сказати, що залишився задоволений побаченим. Очищаються лісосмуги, наводиться порядок там, де його давно не було. Я думаю, що ще через рік-півтора ми приведемо територію Харківської області у зразковий вигляд », - підкреслив Михайло Добкін.

За його словами, одним з найбільш ефективних засобів для благоустрою території області та підтримки чистоти є регулярне проведення суботників.

«Ми повинні очищати територію Слобожанщини від усього того сміття, що накопичилося за зиму і яке, на жаль, є ще в чималих кількостях. На суботники в нашій області виходять сотні тисяч людей. Тільки 5 травня, за підрахунками фахівців Головного управління ЖКГ, на суботник вийшло майже 200 тисяч наших земляків. Це говорить про те, що люди намагаються зробити територію нашого регіону чистішою, а той, хто сам прибирає, той потім і стежить за чистотою. Як правило, людина, добре попрацювавши на суботнику, ніколи повз урну обгортку не викине і не залишить після себе гори сміття, відпочиваючи в лісі на травневі свята», - зазначив глава області.