Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Працюють райони області

Працюють райони області

За інформацією першого заступника голови ХОДА Валентина Дулуба, під час акції День довкілля 5 травня у Барвінківському районі вздовж автодоріг Барвінкове-Погонівка, Барвінкове-Богодарівка очищена прилегла територія та лісосмуги загальною протяжністю 3,5 км, в роботах брали участь понад 400 осіб. У Краснокутському районі в парку Молодіжний у смт Краснокутськ очищено від торішнього листя, порослі та сухостою 6 га території, брали участь 178 осіб, задіяна техніка та деревоподрібнюючі механізми.

У Дворічанському районі в смт Дворічна по вул. Радянської проведені роботи з благоустрою центру селища біля Меморіалу загиблим воїнам. Встановлено 100 м бордюрного каменю, укладено 20 м2 тротуарної плитки з установкою поребрика, створено 150 м2 клумби.

У Харківському районі на автодорозі 602 мкр-н м. Харкова - окружна дорога силами територіальної громади Кулиничівської селищної ради приведено в належний стан 2,5 км прилеглої до дороги території; в смт Покотилівка в парку Слави виконані комплексні роботи з благоустрою 1,5 га території.

У місті Харкові комунальним підприємством «Харківські теплові мережі» упорядковано 15 місць розриття з відновленням зеленої зони та асфальтового покриття загальною площею 146 м2, зачищено 8,2 га закріпленої території.