Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ремонтно-будівельні роботи на автомобільних дорогах загального користування Харківщини планується завершити до Євро-2012

Ремонтно-будівельні роботи на автомобільних дорогах загального користування Харківщини планується завершити до Євро-2012

За інформацією першого заступника голови ХОДА Валентина Дулуба, в рамках виконання «Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу» в області тривають ремонтно-будівельні роботи на автомобільних дорогах загального користування.

Зокрема, вже завершені роботи з поточного ремонту ділянки автомобільної дороги державного значення Київ–Харків–Довжанський біля с.Бригадирівка Балакліївського району протяжністю 4,6 км. При цьому виконані фрезерування покриття 2,7тис.м2, влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетону 3,8тис.тон, влаштування покриття з щебенево-мастичного асфальтобетону 4,8тис.тон, відновлено та відремонтовано 2,3км бар`єрного огородження, нанесено дорожню розмітку, встановлено 45 дорожніх знаків.

Крім цього, розпочато роботи на ділянці автомобільної дороги державного значення Київ–Харків–Довжанський від кордону з Полтавською областю до с.Комунар, протяжністю 66,2км. Станом на 05.05.2012 виконано роботи з фрезерування покриття 110 тис.м2, влаштовано покриття з асфальтобетону 4,2км, при цьому використано 5,6тис.тон.

На виконання накреслених завдань працюють 6 асфальтобетонних заводів, 228 одиниці дорожньо-будівельної техніки. Роботи заплановано завершити до початку чемпіонату Євро-2012.