Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

7 травня відбудеться відео-семінар "Новий порядок заповнення і подання звітності для підприємців на спрощеній системі оподаткування".

7 травня відбудеться відео-семінар "Новий порядок заповнення і подання звітності для підприємців на спрощеній системі оподаткування".

7 травня о 16:00 Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва спільно з Головним управлінням економіки Харківської обласної державної адміністрації, Регіональною радою підприємців у Харківській області та Харківською обласною молодіжною організацією «Союз молодих підприємців» проводить відео-семінар для підприємців і тих, хто хоче розпочати свою справу, на тему "Новий порядок заповнення і подання звітності для підприємців на спрощеній системі оподаткування". Під час семінару будуть розглянуті питання актуальної інформації щодо змін у порядку подання звітності та проведено консультації щодо заповнення та подання нових форм звітності. На бізнес-семінарі будуть виступати представники Державної податкової служби у Харківській області та управління оподаткування фізичних осіб Державної податкової служби України в Харківській області.

Трансляція відбудеться за Інтернет адресою: http://www.sq.com.ua/. Тривалість семінару – 1 година.

Із запитаннями та пропозиціями можна звернутися за телефоном: 757-42-32 (Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва) або по e-mail: office@kharkiv.biz.ua.

 

Теги