Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Визначено переможців Харківського фестивалю молодіжних проектів Non Stop Media VI

Визначено переможців Харківського фестивалю молодіжних проектів Non Stop Media VI

З 17 по 30 квітня в Харкові тривав фестиваль молодіжних проектів Non Stop Media VI. В рамках фестивалю у Харкові відбулося 25 культурних подій, серед яких презентації, майстер-класи, дискусії, кіно-покази, концерти, літературні тощо. Як повідомляє офіційний сайт управління у справах культури та туризму ХОДА, в день закриття фестивалю 30 квітня відбулося нагородження лауреатів. Усі призові місця посіли харків’яни. Зокрема, переможцем конкурсної програми стала Уляна Биченкова за своїм проектом «Територія безконтрольного», друге місце посіла Анна Бикова з проектами «Нуль перехід» і «Під наглядом», а третє місце виборола Лариса Стадник з проектом «Моя бабуся».

Приз глядацьких симпатій було визначено в процесі церемонії нагородження за результатами «народного голосування», проведеного протягом двох тижнів роботи підсумкової виставки. Він дістався В'ячеславу Ченцову (Харків) за проект «Кримінальна Україна».

Ознайомитися з роботами переможців та фіналістів фестивалю можна до 20 травня на виставці у ЕрміловЦентрі (пл. Свободи 4, з 12.00 до 20.00, без вихідних).