Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Виступати в рідному місті завжди хвилююче і відповідально. Максим Пастер

Виступати в рідному місті завжди хвилююче і відповідально. Максим Пастер

Сьогодні в приміщенні Харківського національного університету мистецтв ім. І.П. Котляревського відбулася репетиція молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський» і провідного соліста «Великого театру Росії» Максима Пастера. Їх спільний концерт відбудеться 4 травня в 19.00 на сцені Харківського національного академічного театру опери та балету імені М.В. Лисенка. Як розповів Максим Пастер, глядачів очікує досить насичена програма. «Планується концерт з 2 відділень. В ньому буде все, починаючи від оперних арій і закінчуючи естрадними творами», - зазначив він.

За його словами, ініціаторами концерту виступили Ігор Галь і керівник молодіжного симфонічного академічного оркестру «Слобожанський» Гарій Абаджян. «У них виникла ідея по можливості привезти до Харкова весь колектив «Тенори XXI століття», але, на жаль, поки це не вийшло. Можна сказати, що наш концерт - це перша ластівка, спроба зробити великий проект», - підкреслив Максим Пастер.

Він також зазначив, що співати в рідному місті завжди хвилююче і відповідально. «Співати в рідному місті завжди дуже відповідально, перш за все. Це і радість, і гордість, але в основному це хвилювання. Враховуючи, що мій останній концерт був у Харокві приблизно 7-8 років тому, то хвилювання подвійне», - підкреслив Максим Пастер.

Теги