Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проведення сільськогосподарських ярмарків сприяє зниженню цін на основні види продукції

Проведення сільськогосподарських ярмарків сприяє зниженню цін на основні види продукції

Як повідомив сьогодні заступник голови Харківської ОДА Віталій Алексейчук, завдяки проведенню сільськогосподарських ярмарків в Харківській області вдалося знизити ціни на основні види продукції на 7-9%. «Наприклад, на Великдень яйця були від 8,80 до 9 грн., сьогодні - 6 - 6,80 грн. М'ясо було 52 - 54 грн. за кг, сьогодні 45 - 48 грн. за кг. Огірки були 23 - 25 грн., сьогодні 13 - 15 грн. На ярмарку картопля 1,20 - 1,30 грн., капуста 90 коп., цибуля - 80 - 90 коп., гречка по 9 грн., про дефіцит якої вже забули, її повно по 9 грн.», - сказав Віталій Алексейчук.

Також, він зазначив, що ярмарок дає можливість не тільки знизити ціни. Він проводиться для того, щоб покупець отримував продукцію безпосередньо від сільгосптоваровиробника, без посередників, таке завдання сьогодні ставлять губернатор області і мер міста Харкова.

«Сьогодні люди дуже задоволені, вони вже передають подяки за те, що ми робимо такий ярмарок. Вона постійно діюча, так що продукція з перших рук, дуже якісна, і при цьому ціни на неї значно нижче», - додав заступник глави області.