Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Військкомати Харківщини на 55% виконали план-завдання з відправки до армії весняних призовників

Військкомати Харківщини  на 55% виконали план-завдання з відправки до армії весняних призовників

Станом  на 27 квітня, 22 районних (міських) військкоматів Харківщини в рамках кампанії «Весна-2012» вже направили до військ понад 550 призовників або 55% від загального обсягу. Всього ж до кінця травня до  Збройних Сил України та інших військових формувань з регіону  направлять 1015 юнаків. За словами військового комісара Харківського обласного військкомату полковника Олексія Середи, повністю завершено відбір 50 солдат-строковиків для аеромобільних військ, до служби на Кримський півострів направлені 24 військові моряки, що є половиною від загальної потреби, до Повітряних Сил України відібрано 90% строковиків. Традиційно потенційні солдати строкової служби цієї весни просилися у воїни-десантники, розвідники чи служити на військових кораблях.

158 призовників висловили бажання вступити у військово-навчальні заклади Оборонного відомства. До кінця травня буде відібрано стільки ж бажаючих стати майбутными офіцерами.
План - завдання з весняного призову достроково виконали Жовтневий, Комінтернівський  військкомати  м. Харкова та Лозівський РВК.