Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Зовнішнє незалежне оцінювання – це випробування не тільки для абітурієнтів, а й для суспільства

Зовнішнє незалежне оцінювання – це випробування не тільки для абітурієнтів, а й для суспільства

Необхідно відповідально відпрацювати всі питання, пов'язані з проведенням зовнішнього незалежного оцінювання, тому що від нашої взаємодії залежить успішний остаточний результат. Про це в ході селекторної наради заявив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін. «Звертаю увагу, що в Указі Президента України від 20.03.2008 № 244 «Про основні заходи щодо підвищення якості освіти в Україні» значне місце приділено проведенню зовнішнього незалежного оцінювання. Це випробування не лише для абітурієнтів, а й для суспільства. Ви знаєте, як ми готуємося до цього щороку. Всі розуміють, що ми не можемо обходитися без зовнішнього оцінювання, воно є оцінкою діяльності і самих учнів, і їхніх викладачів. Це не тільки для абітурієнтів, а й для суспільства високий рівень відповідальності, порядності і організованості всіх, хто задіяний в організації та проведенні тестування», – зазначив він.

Заступник губернатора наголосив, що якість проведення зовнішнього незалежного оцінювання залежить від рішення багатьох питань, у тому числі забезпечення правопорядку, як біля пунктів тестування, так і в самих пунктах, попередження надзвичайних ситуацій, організації медичного обслуговування учасників тестування, організованої роботи транспорту і т.д.

На даний момент завершено перший етап зовнішнього незалежного оцінювання 2012 року – реєстрація учасників тестування. Участь в тестуванні планують взяти 18 727 абітурієнтів.

Теги