Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

3 травня починається прийом заявок для участі в Міжнародному конкурсі інноваційних та інвестиційних проектів «Харківські ініціативи»

3 травня починається прийом заявок для участі в Міжнародному конкурсі інноваційних та інвестиційних проектів «Харківські ініціативи»

З 3 травня по 7 вересня 2012 року на Харківщині відбудеться Міжнародний конкурс інноваційних та інвестиційних проектів «Харківські ініціативи». Перший етап Конкурсу буде проходити з 3 травня до 30 червня і буде складатися в зборі заявок з описом інноваційних проектів до 30 травня і проведенні їх оцінки Експертною радою Конкурсу до 30 червня. Кращі інноваційні та інвестиційні проекти візьмуть участь у фіналі конкурсу. Другий етап Конкурсу почнеться 1 липня і триватиме до 7 вересня 2012 року. Він включає розробку до 1 серпня детальних бізнес-планів, які повинні бути підготовлені всіма авторами проектів, що потрапили у фінал конкурсу.

Члени Експертної ради Конкурсу розглянуть бізнес-плани до 30 серпня. Підведення підсумків Конкурсу та вручення нагород переможцям відбудеться під час Четвертого міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» 7 вересня 2012 року. Також кращі інноваційні та інвестиційні проекти одночасно з форумом будуть демонструватися на виставці інновацій «Енергія зростання».

Конкурс спрямований на пошук і виявлення перспективних інноваційних та інвестиційних проектів, і проводиться в 22 номінаціях.

Учасники Конкурсу можуть подавати заявки з описом інноваційних та інвестиційних проектів в Головне управління економіки Харківської обласної державної адміністрації за адресою: пл. Свободи, 5, 7 під'їзд, 3 поверх, м. Харків та надсилати на електронні адреси: uek.invest@gmail.com та dudka.alex@gmail.com . Склад учасників не обмежується.