Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Співробітників пенітенціарної служби Харківщини привітали з професійним святом

Співробітників пенітенціарної служби Харківщини привітали з професійним святом

Сьогодні в Харкові відбулися урочисті заходи з нагоди 14-ї річниці пенітенціарної служби України. Зі святом співробітників служби привітали депутат Харківської обласної ради Дмитро Добкін, начальник ГУ по взаємодії з правоохоронними органами, органами юстиції, оборонної та мобілізаційної роботи ХОДА Микола Цвіра, прокурор Харківської області Геннадій Тюрін і народний депутат України Олександр Фельдман.

Микола Цвіра від імені голови ХОДА Михайла Добкіна вручив співробітникам пенітенціарної служби Грамоти і Подяки Харківської обласної державної адміністрації.

«Служба, яку ви несете, спокій, який ви зберігаєте в нашому регіоні - це неоціненно для нас. Міцного вам здоров'я і успіхів у вашій роботі», - сказав він.

У свою чергу Дмитро Добкін вручив кращим працівникам пенітенціарної служби Харківської області Грамоти і Подяки Харківської обласної ради.

«Від імені всього депутатського корпусу Харківської обласної ради та себе особисто хочу привітати вас з професійним святом і побажати вам успіху у вашій нелегкій праці, здоров'я, добра і процвітання. Особливі слова подяки я хотів би висловити ветеранам пенітенціарної служби, тим людям, які присвятили цьому все своє життя», - з такими словами Дмитро Добкін звернувся до присутніх.