Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В рамках благочинної акції «Краса у кожній дитині» більше 30 дітей соціально-незахищених категорій отримали нові модні зачіски

В рамках благочинної акції «Краса у кожній дитині» більше 30 дітей соціально-незахищених категорій отримали нові модні зачіски

Cлужба у справах дітей ХОДА та «Авторська школа перукарського мистецтва Юрія Ющенко» провели в Харківському обласному дитячому притулку благочинну акцію «Краса у кожній дитині», в рамках котрої нові модні зачіски отримали більше 30 дітей соціально-незахищених категорій. «Спілкою перукарів України щорічно проводиться така акція. Як правило вона проводилася з дітьми, які виховуються в інтернатах області. Це і Люботинський, і Нововодолазький інтернат. В цьому році ми вирішили провести таку акцію на базі Харківського обласного притулку для дітей. Будь яка акція буде жити, якщо вона не одноденна, але якщо вона триває протягом певного часу. Цей заклад розташований в Харкові і є сподівання, що перукарі будуть працювати з дітьми не один день, а протягом всього року. Таким чином практично всі діти, які постійно перебувають в притулках, зможуть відчути себе красивими», – сказала начальник служби у справах дітей Харківської облдержадміністрації Тетяна Печерських.

Вона зазначила, що сьогодні в області велика кількість благодійних організацій працюють з дітьми саме в притулках для дітей, інтернатах. Всі організації підтримуються Харківською обласною державною адміністрацією. 

«Це і «Де Поль Харків» – організація, яка працює з цим закладом протягом багатьох років. Вона допомагає повернути дітей в сім’ю, підтримує сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах», – зазначила Тетяна Печерських. 

Довідка.
Харківський обласний притулок для дітей розрахований на 80 дітей, на сьогодні в притулку перебуває 77 вихованців. Це діти віком від 3 до 18 років. Сьогодні заклад забезпечений на 100% харчуванням та матеріально-технічною базою. Спонсори дарують одяг, канцтовари.