Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Охорону громадського порядку під час проведення матчів Євро-2012 в Харківській області будуть забезпечувати понад 6 тис. співробітників міліції

Охорону громадського порядку під час проведення матчів Євро-2012 в Харківській області будуть забезпечувати понад 6 тис. співробітників міліції

Як повідомив сьогодні в ході засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій начальник управління «Євро-2012» ГУ МВС України в Харківській області Микола Куров, для забезпечення безпеки громадян, безпечного дорожнього руху, охорони матеріальних і культурних цінностей під час проведення матчів чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Харкові розроблено розрахунок сил і засобів. Для цих цілей в цілому (разом доданими силами) будуть задіяні понад 6 тис. співробітників міліції: 2,5 тис. співробітників ГУ МВС України в Харківській області, 1 тис. 185 чол. - додані сили з Дніпропетровської, Сумської і Полтавської областей, 220 військовослужбовців внутрішніх військ і близько 2 тис. курсантів.

За словами Миколи Курова, особовий склад органів внутрішніх справ буде нести службу більш ніж на 100 об'єктах інфраструктури Євро-2012.

«Одним з основних об'єктів є фан-зона на площі Свободи. Тут забезпечувати охорону громадського порядку буде 950 співробітників міліції. Ще 200 співробітників будуть перебувати в резерві на випадок виникнення непередбаченої ситуації. Разом з основним складом службу нестимуть 250 співробітників міліції, які володіють англійською мовою на професійному рівні», - зазначив Микола Куров.