Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківський регіон запрошують взяти участь у I-ому Туристичному фестивалі «Київщина туристична - 2012»

Харківський регіон запрошують взяти участь у I-ому Туристичному фестивалі «Київщина туристична - 2012»

З нагоди відзначення у 2012 році 80-річчя утворення Київської області та з метою проведення іміджевої рекламної кампанії внутрішнього турпродукту Київщини та регіонів України на національному і зовнішніх ринках, стимулювання розвитку міжнародного співробітництва та міжрегіональної інтеграції в галузі туризму, організації промоушен- підтримки вітчизняної тур індустрії, залучення населення до активного освоєння та споживання українського турпродукту 11-12 травня 2012 року Київська обласна державна адміністрація (площа Лесі Українки, 1) проводить 1-ий Туристичний фестиваль «Київщина туристична - 2012». До участі у заході запрошуються і представники туристичної галузі Харківського регіону. 1-ий Туристичний фестиваль проводитиметься в форматі туристичного та культурно-мистецького РR-заходу, який має на меті забезпечити всебічне представлення сектору туристичного бізнесу, сфери інфраструктури, яскравої палітри історико-культурної спадщини та культурно-мистецького арсеналу, можливостей областей у сфері санаторно-курортної справи, рекреації, оздоровлення, індустрії розваг, дозвілля та активного відпочинку.

В рамках події проводитимуться: міжрегіональна туристична виставка, виставка «Індустрія туризму» та обласна виставка-ярмарок «Київшина туристична». Також у програмі заходу запланована прес-конференція, інформаційний тур по Київській області, демонстраційний показ мод «Український національний костюм - коріння українського народу», «Свято вареника», «Козацькі забави», фотовиставки, театралізовані презентації та масові дійства.

До участі в роботі заходу також запрошуються: навчальні заклади, видавництва, представники медійного простору та ринку туристичного спорядження, авіаперевізники, інвестиційні та страхові компанії.

Участь в роботі заходу (виставкова площа та проживання 2 представників від регіону) безкоштовна. Детальніше з програмою та умовами участі Ви можете ознайомитись на сайті: www. ko-tourism.gov.ua. Додаткова інформація за телефонами: (044) 2867732, 2230498.