Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові відбудеться бізнес-семінар "Новий порядок заповнення і подання звітності для підприємців на спрощеній системі оподаткування"

В Харкові відбудеться бізнес-семінар "Новий порядок заповнення і подання звітності для підприємців на спрощеній системі оподаткування"

24 квітня о 17.00 Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва спільно з Головним управлінням економіки Харківської обласної державної адміністрації, Регіональною радою підприємців у Харківській області та Харківською обласною молодіжною організацією «Союз молодих підприємців» проводить безкоштовний бізнес-семінар для підприємців і тих, хто хоче розпочати свою справу, на тему "Новий порядок заповнення і подання звітності для підприємців на спрощеній системі оподаткування". Під час семінару будуть розглянуті питання щодо змін у порядок оформлення та подання звітності для тих, хто користується спрощеною системою оподаткування і надані консультації щодо порядку оформлення звітності з єдиного податку для 2 та 3 груп.

На бізнес-семінарі будуть виступати представники Державної податкової служби у Харківській області.

Захід відбудеться 24.04.2012 о 17:00 за адресою: м. Харків, майдан Свободи 5, Держпром, 2 під’їзд, 2 поверх, зал засідань Держпрому. Тривалість семінару – 1 година 30 хвилин, реєстрація учасників з 16.30. Вхід вільний!

Із запитаннями та пропозиціями Ви можете звертатися за телефоном: 757-42-32 (Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва) або по e-mail: office@kharkiv.biz.ua.