Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звітують міста та райони області

Звітують міста та райони області

Всього у суботу для приведення території області в належний стан було задіяно 776 одиниць техніки та механізмів. Зокрема, в Барвінківському районі висаджено 1018 дерев, в т.ч. 850 берез та 168 сосен звичайних, 39 кущів. Впорядковано 1540 м2 газонів. Уздовж автодоріг в напрямку Велика Комишуваха, Слов'янського району Донецької області, с. Іллічівка, Лозова, Богодарівка зачищена прилегла територія та лісосмуги загальною протяжністю 26,3 км, до робіт залучено 22 колективи.

У Красноградському районі приведені в належний санітарно-екологічний стан міська зона відпочинку біля річки Берестової та 4 джерела. Висаджено 300 дерев, 165 кущів, засіяно 1,4 га квітами. Очищено від порослі 19 км лісосмуг уздовж автодороги Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта.

У Харківському районі, крім основних робіт з благоустрою населених пунктів, виконані роботи з очищення території, прилеглої до доріг на Зміїв, на Київ, на Липці, на Донецьк, а також уздовж Сімферопольського шосе і окружної дороги, всього 35,2 км. У цьому заході брали участь 1564 осіб, було задіяно 45 одиниць техніки.

У місті Ізюм із залученням школярів приведений в порядок стадіон «Локомотив», парк біля ДК «Кірова», висаджено в 55 кварталах міста і на території дитячих і шкільних закладів 496 дерев та 303 декоративних куща, заготовлених Ізюмським міськвиконкомом.

В Ізюмському районі всього очищено від порослі та сміття 6,4 га території вздовж автодороги Київ-Харків-Довжанський (3,2 км).

У місті Чугуїв приведені в порядок території та зелені насадження в парку Слави та Комсомольський, де висаджено 186 дерев.