Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Працюють райони області

Працюють райони області

За інформацією першого заступника голови ХОДА Валентина Дулуба, сьогодні для приведення території області в належний стан буде задіяно близько 770 одиниць техніки та механізмів. Зокрема, в Дергачівському районі заплановані роботи з прибирання та благоустрою територій 63 пам'ятників, придорожньої смуги Дергачі - Черкаська Лозова, висадки 15,35 тис. дерев та 1,28 тис. кущів, інші роботи. (Загальна кількість учасників - 25,32 тис. осіб).

Золочівською райдержадміністрацією спільно з «Центром реабілітації хворих» планується очистити 2,5 км території, прилеглої до автодороги Золочів-Довжик, задіяти спецтехніку, малу механізацію (кількість учасників заходу - 250 осіб).

У райцентрі Борівського району буде висаджено 120 дерев у Центральному парку, створено 0,4 га нових газонів (кількість учасників 160 осіб).

У Лозівському районі заплановано благоустроїти територію «Світлощанського територіального центру по обслуговуванню одиноких та престарілих громадян» загальною площею 9,6 га, а саме: відремонтувати малі архітектурні форми, в парковій зоні вирізати сухостій, здійснити санітарну обрізку дерев. Буде задіяно 6 од. техніки підприємства РЕЗ та райавтодору (кількість учасників 180 осіб).

У м. Ізюмі буде наводитися порядок уздовж дороги «Харків-Довжанський». Це очищення узбіччя, вивезення сміття, (кількість учасників цього заходу 150 осіб). Крім того, Ізюмським міськвиконкомом заготовлено 496 дерев та 303 декоративних куща, які будуть висаджені в кварталах міста, на території дитячих і шкільних закладів.