Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відкрився Міжнародний туристичний форум «Харків: партнерство в туризмі»

Відкрився Міжнародний туристичний форум «Харків: партнерство в туризмі»

Сьогодні у Харківському національному театрі опери та балету ім. М. В. Лисенка відкрився V щорічний Міжнародний туристичний форум «Харків: партнерство в туризмі» за участю іноземних міст-партнерів. Цього року на форум приїхали представники п'яти українських і 14 іноземних міст з 11 країн світу. В рамках заходу між Санкт-Петербурзькою державною казенною установою «Міське туристсько-інформаційне бюро» та ОКЗ «Харківський організаційно - методичний центр туризму» було підписано угоду про співпрацю з метою створення і розвитку єдиного інформаційного простору в сфері туризму на території двох держав.  

Згідно з угодою, сторони повинні забезпечувати учасників туристського сектора доступною, актуальною і достовірною інформацією про туристичний потенціал міст і регіонів, підвищувати якість інформаційного обслуговування, а також сприяти в просуванні туристичних продуктів міст і регіонів-учасників цієї Угоди.

Також ця угода передбачає взаємний обмін довідково-інформаційними та методичними матеріалами, обмін інформацією про природний, історичний та культурний потенціал міст і регіонів, сприяння участі Сторін у міжнародних та регіональних виставках, ярмарках та інших заходах в сфері туризму.