Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін нагородив переможців обласного етапу Національного кубку шкільного футболу Євро-2012

Євген Савін нагородив переможців обласного етапу Національного кубку шкільного футболу Євро-2012

Сьогодні на центральному полі стадіону «Динамо» відбулось урочисте закриття ІІ (обласного) етапу Національного кубку шкільного футболу Євро-2012 та нагородження команд-фіналістів м. Харкова та Харківської області. У церемонії взяли участь заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Віктор Павленко, заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін, президент Харківської обласної федерації футболу Володимир Бабаєв, начальник Головного управління освіти і науки ХОДА Роман Шаповал.

«Я маю честь привітати вас від імені міністерства освіти і науки, молоді та спорту з такою значною подією, як фінал обласного етапу Національного кубку шкільного футболу. За дорученням міністра освіти Дмитра Табачника я хочу нагородити кращі команди. Надалі 32 команди будуть виборювати право стати найкращими в Україні і отримати головний кубок цих змагань. Тож хочу побажати саме харківським командам вийти в фінал та достойно представити Слобожанщину», – зазначив у своєму вітальному слові Віктор Павленко.

За І місце у ІІ обласному етапі Національного Кубку шкільного футболу ЄВРО-2012 нагороджені команда Червонодонецької гімназії Балаклійського району Харківської області та команда загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 28 Жовтневого району міста Харкова. Призи за II місце отримали команди Дергачівської гімназії № 3 Дергачівського району Харківської області та Харківської спеціалізованої школи № 3 Московського району міста Харкова. За III місце нагороджені команди Куп’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 міста Куп’янська Харківської області та загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №78 Комінтернівського району міста Харкова. ІV місце посіли команди Богодухівського колегіуму № 2 Богодухівського району Харківської області та гімназії № 55 Київського району міста Харкова.

Чемпіони області та міста матимуть змогу представляти Слобожанщину на Всеукраїнському рівні турніру Національного кубку шкільного футболу Євро-2012. 

«Дозвольте привітати учасників та призерів цих чудових змагань від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна. Ще 3 тижні тому ми проводили жеребкування, а зараз обласний турнір Євро-2012 закінчується. Хочу привітати переможців: Балаклійський район Харківської області та Жовтневий район Харкова. Команда Балаклійського району скоро поїде в Донецьк відстоювати честь Харківської області. Я сподіваюся, що перемога буде за вами», – підкреслив Євген Савін.

Довідка:
В період з березня по травень 2012 року в Україні проходить Національний кубок шкільного футболу ЄВРО – 2012.
У Харківській області та в м. Харків до 01.04.2012 відбувся І районний етап змагань, в якому взяли участь 512 команд загальноосвітніх навчальних закладів районів області та міста Харкова із загальною кількістю учасників понад 9 тисяч школярів. За підсумками І етапу визначені 42 кращих команди, які протягом 11-17.04.2012 взяли участь у ІІ (обласному) етапі змагань та визначили 8 найкращих команд: 4 в місті Харкові (Орджонікідзевський, Жовтневий, Київський, Московський райони) та 4 в Харківській області (Дергачівський, Балаклійський, Богодухівський райони та м. Куп’янськ).