Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківський банківський союз отримав нагороди з нагоди 20-ї річниці з дня створення

Харківський банківський союз отримав нагороди з нагоди 20-ї річниці з дня створення

Сьогодні заступник голови ХОДА Юрій Сапронов взяв участь в урочистій церемонії нагородження з нагоди 20-ї річниці з дня створення Харківського банківського союзу. У заході також взяли участь голова Харківської обласної ради Сергій Чернов і заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан. «Банківська система нашого регіону за всіма показниками є сьогодні одним з лідерів в Україні. Особливостями її розвитку є динамізм, активна кредитна політика, безумовне виконання взятих перед клієнтами зобов'язань. Ці незаперечні успіхи досягнуті багато в чому завдяки зусиллям Харківського банківського союзу, адже ніхто, крім банкірів, не може зважено, обгрунтовано і чітко прорахувати ті ризики, які існують в кредитно-грошовій політиці країни», - сказав у вітальному слові Юрій Сапронов.

Він побажав усім працівникам Харківського банківського союзу здоров'я, благополуччя, професійних успіхів в їх нелегкій, але дуже потрібній для регіону праці.

В ході церемонії банкіри були нагороджені почесними грамотами Харківської облдержадміністрації, обласної та міської рад, подяками голів Харківської облдержадміністрації, обласної та міської рад.