Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Слухачі Школи юного журналіста відвідали виробництво корпорації «Бісквіт-шоколад»

Слухачі Школи юного журналіста відвідали виробництво корпорації «Бісквіт-шоколад»

Слухачі Школи юного журналіста відвідали ПАТ «Харківська бісквітна фабрика» корпорації «Бісквіт-Шоколад» – одного з найбільших в Україні виробників кондитерської продукції. Екскурсію по виробничих цехах для журналістів-початківців провела заступник генерального директора з виробництва Ольга Голік. «Ми перше українське підприємство, яке отримало ISO. Підприємство сертифіковане в Росії, Казахстані та інших країнах колишнього Радянського Союзу – це дає нам можливість відправляти продукцію не тільки в усі куточки України, а й далеко за її межі. Ми поставляємо свою продукцію в 27 країн світу, і в кожної країни ближнього чи далекого зарубіжжя є свої особливі вимоги», – зазначила вона.

Юнкори оглянули лінії з виробництва крекерів, бісквітів, рулетів і здобного печива. Як повідомила Ольга Голік, в асортимент борошняних кондитерських виробів, виготовлених корпорацією, входять цукрове, здобне, затяжне і вівсяне печиво, крекери, галети, вафлі, вафельні трубочки, бісквіти, рулети, торти вафельні та шоколадно-вафельні, батончики шоколадно-горіхові, пироги пісочний, вафельні сендвічі. Асортимент цукристої групи складається з карамелі, глазурованих та неглазурованих цукерок, шоколаду, тортів, зефіру, ірису, мармеладу.

Довідка.
Корпорація «Бісквіт-Шоколад» – один з найбільших в Україні виробників кондитерської продукції та об'єднує ряд підприємств, що забезпечують всі основні технологічні етапи виробництва, від заготівлі сировини до випуску готових виробів. До складу корпорації входять два виробничих підприємства: ПАТ «Харківська бісквітна фабрика» та ПАТ «Кондитерська фабрика «Харків'янка». Під брендом «Бісквіт-Шоколад» випускається більше 20-ти груп кондитерських виробів.

Компанія посідає четверте місце в Україні за обсягами виробництва і реалізації продукції та виробляє біля 60 тонн продукції на рік. Постачає кондитерські вироби більше, ніж в 20 країн світу, питома вага експорту – близько 30%. Система менеджменту якості на підприємствах корпорації відповідає сучасному міжнародному стандарту ISO 9001-2008. На підприємствах компанії зайнято понад 3000 осіб.