Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На агрокомбінаті «Слобожанський» проводяться відновлювальні роботи

На агрокомбінаті «Слобожанський» проводяться відновлювальні роботи

«Сьогодні на агрокомбінаті «Слобожанський» в Чугуївському районі проводяться відновлювальні роботи. Немає жодних сумнівів, що в цьому році комбінат відновить свою роботу і протягом вийде на ту потужність, яка була протягом 2010-2011 років. А за планом, в 2013 році вже буде виходити на потужність, яка була в далекі часи, з середини 90-х років, коли комбінат показував високу стабільну роботу», - сказав сьогодні в ході прес-конференції голова ХОДА Михайло Добкін.

Також, за словами голови облдержадміністрації, виправилася ситуація і на ВАТ «Курганський бройлер». В минулому році на цьому підприємстві був отриманий негативний результат. Це пов'язано з реконструкцією підприємства. На сьогоднішній момент на підприємстві проводяться всі необхідні роботи для того, щоб в середині III кварталу Курганський бройлер зміг вийти на розрахункову потужність.

Михайло Добкін підкреслив, що за підсумками роботи агропромислового комплексу в минулому році тільки ці два підприємства показали негативний результат. Але, з урахуванням проведених робіт, ситуація буде виправлена.