Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Опалювальний сезон завершився без серйозних проблем або порушень

Опалювальний сезон завершився без серйозних проблем або порушень

Опалювальний сезон в Харківській області був закінчений на підставі розпорядження облдержадміністрації від 09.04.2012 № 206. Про це повідомив сьогодні в ході прес-конференції перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. За його словами, в деяких районах опалювальний сезон був продовжений для установ бюджетної сфери. Станом на 13 квітня в області працює 5 котелень в Краснокутському, Харківському, Шевченківському, Кегичівському районах та м. Первомайський. Від котелень та топкових опалюється 46 дитячих садків, 6 лікарень, дитячий будинок і геріатричний пансіонат. Опалювальний сезон 2011-2012 років було розпочато 1 жовтня 2011 року для об'єктів соціальної сфери та 15 жовтня для житлових будинків. 17 жовтня було на 100% забезпечено опалення соціальної сфери, 25 жовтня опалювалося 99,8% житлового фонду.

У зв'язку з істотним ускладненням погодних умов в кінці січня 2012 року у всіх районах Харківської області та обласному центрі були створені оперативні штаби. Було сформовано 108 аварійно-відновлювальних бригад для ліквідації аварій на системах теплопостачання, 126 бригад – на водопровідно-каналізаційних системах, 39 бригад – на дорогах області. Були підготовлені до роботи 29 одиниць пересувних електростанцій потужністю від 3 до 1000 кВт.

«Протягом усього опалювального сезону надійшло небагато скарг від населення, вони не мали масового характеру. Ми можемо констатувати, що в більшості своїй населення задоволено ходом опалювального сезону, і вся підготовка і ті заходи, які ми проводили в ході сезону, дали позитивний результат. Ми виправдали надії людей і провели опалювальний сезон без серйозних проблем, порушень або відключень від тепла», – зазначив Валентин Дулуб.

Теги