Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сума контрактів заводу імені Шевченка становить 32 мільйони гривень

Сума контрактів заводу імені Шевченка становить 32 мільйони гривень

Як повідомив сьогодні в ході брифінгу заступник голови ХОДА Андрій Моченков, на заводі імені Шевченка укладені контракти на 32 мільйони гривень. «Сума контрактів на сьогоднішній день становить близько 32 мільйонів гривень, а це означає, що є необхідність у продукції цього підприємства. Зокрема, є контракти по заводу імені Малишева (4,75 млн. грн.), по КБ імені Морозова (11,411 млн. грн.). Також укладено контракти з ГК «Укрспецекспорт» і по танку «Оплот», - повідомив заступник глави області.

Як підкреслив у свою чергу головний інженер заводу імені Шевченка Василь Лунін, підприємство готове виконати всі свої зобов'язання за укладеними контрактами.

«Я хотів би підкреслити, що ми маємо повне оснащення і випробувальною апаратурою, і технологічним обладнанням, і фахівцями. Мова йде тільки про наявність замовлення та авансу. Як тільки все це у нас є - ми відразу готові працювати. На сьогоднішній день замовлення по спецтехніці може ефективно виконати тільки завод імені Шевченка. По-перше, ми маємо багаторічний досвід роботи, ми є єдиними розробниками як основної апаратури, так і випробувального обладнання. Фахівці у нас також є», - підкреслив Василь Лунін.