Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Над вирішенням проблем заводу імені Шевченка спільно працюють Кабінет Міністрів, керівництво області та ГК «Укроборопром»

Над вирішенням проблем заводу імені Шевченка спільно працюють Кабінет Міністрів, керівництво області та ГК «Укроборопром»

Керівництвом Харківщини налагоджено повне взаєморозуміння і конструктивний діалог з Кабінетом Міністрів і ГК «Укроборонпром» щодо шляхів виведення з кризи заводу імені Шевченка. Про це заявив сьогодні в ході брифінгу заступник голови ХОДА Андрій Моченков. «Є повне розуміння сьогодні в Кабінеті Міністрів. Питання про виділення коштів на погашення заборгованості по заробітній платі контролюється особисто Прем'єр-міністром України. Також є ефективна координація з «Укроборонпромом» з приводу того, яким чином необхідно виходити із ситуації, адже підприємство перебуває в процедурі банкрутства, необхідно виходити на план оптимізації і підписання мирової угоди з кредиторами. Зі свого боку можу заявити, що цей процес буде керованим, але тут дуже важлива добра воля Кабінету Міністрів, тому що гроші повинні закладатися в бюджет. Це питання найближчого майбутнього, бо вже був ряд комісій від «Укроборонпрому», є відповідні доручення від Прем'єр-міністра з цього питання. Я думаю, що разом ми вирішимо це завдання», - підкреслив Андрій Моченков.