Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін оглянув Мурафську загальноосвітню школу

Михайло Добкін оглянув Мурафську загальноосвітню школу

Сьогодні під час робочої поїздки до Краснокутського району голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін відвідав Мурафську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Краснокутської районної ради та ознайомився із її матеріально-технічним станом. У школі навчається 209 учнів, розташовано 27 навчальних кабінетів, 1 комп’ютерний клас, 1 універсальний інтерактивний кабінет, спортивна зала, футбольний майданчик, бібліотека, майстерня та їдальня. Школа обладнана 2 мультимедійними дошками з проекторами, а її бібліотечний фонд налічує 20,8 тис. примірників художньої та навчальної літератури.

Як повідомила директор школи Людмила Цовма, у 2012 році всі вікна у школі були замінені на металопластикові. На виконання цих робіт знадобилося біля 250 тис. грн., котрі були виділені з районного бюджету та надані спонсорами.

Для забезпечення всебічного розвитку дітей у школі працюють секції ДЮСШ. Підвозу до школи потребують 57 учнів та 8 вчителів. Всіх їх доставляють за допомогою шкільного автобуса. Також учні початкових класів на 100% забезпечені гарячим безкоштовним харчуванням.

Теги