Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Якщо буде виконаний план фінансування, то Харківська область буде повністю забезпечена шкільними автобусами

Якщо буде виконаний план фінансування, то Харківська область буде повністю забезпечена шкільними автобусами

Як повідомив сьогодні в ході робочої поїздки до Богодухівського району голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, до того як буде визначено фінансування, неможливо назвати точну кількість шкільних автобусів, які отримає Харківська область. Він підкреслив, що якщо план фінансування буде виконаний, то Харківська область буде забезпечена автобусами повністю: «Якщо все буде виконано так, як планується, то проблема підвезення дітей до навчальних закладів буде повністю вирішена. Але швидше за все, ми можемо розраховувати на 15-20 автобусів».

Як повідомив начальник управління освіти і науки Харківської облдержадміністрації Роман Шаповал, за планом цього року Харківська область повинна отримати за рахунок державного бюджету 44 шкільних автобуси, які мають надійти до початку 2013 року. За його словами, ще 19 автобусів планується придбати за кошти обласного бюджету.

В минулому році було отримано 8 автобусів за рахунок держави, 10 було закуплено за обласні кошти і 3 – за гроші районних бюджетів області.

Теги