Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ЦКЛ № 5 «Укрзалізниці» є всі необхідні умови для надання якісної медичної допомоги

У ЦКЛ № 5 «Укрзалізниці» є всі необхідні умови для надання якісної медичної допомоги

Як заявила сьогодні в ході брифінгу член-кореспондент НАМН України, доктор медичних наук, професор Олена Гречаніна, Харківська центральна клінічна лікарня № 5 «Укрзалізниці» - це один із найкращих медичних закладів в Харківській області, де створені всі необхідні умови для надання якісної медичної допомоги пацієнтам навіть з найважчими захворюваннями. «Головному лікарю вдалося за допомогою Південної залізниці та держави зробити цю лікарню однією з кращих. Лікуватися там гідно будь-якої людини. Крім знань, що найголовніше, крім чуйного ставлення до хворих у цій лікарні, що я теж вважаю одним з найважливіших моментів будь-якого лікування, в цій лікарні є ще сучасне обладнання. Там немає поділу між розумом і технологіями, там все це злито воєдино», - підкреслила вона.

За словами Олени Гречаніної, мало які зарубіжні клініки можуть запропонувати своїм пацієнтам щось більше, ніж отримують усі пацієнти ЦКЛ № 5.

«Якщо говорити про перевагу зарубіжних фахівців перед цією лікарнею, то я скажу на власному досвіді, що коли ми щороку збираємо міжнародні консиліуми з питань складних хворих, то, на превелике щастя, нам вдається чути нерідко такі слова: «Нам після вас робити нічого» . Я далека від думки співати дифірамби, але я хотіла б, щоб усі зрозуміли, що у нас дійсно є талановиті, самовіддані лікарі, і вони готові допомогти», - заявила вона.