Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина прагне спростити процедури перетину державного кордону

Харківщина прагне спростити процедури перетину державного кордону

Відбулась робоча нарада з питань протидії протиправній діяльності на державному кордоні України на території Харківської області. Її очолив заступник голови – керівник апарату Харківської облдержадміністрації, керівник Регіонального міжвідомчого штабу з питань безпеки та правопорядку Василь Хома. У нараді також взяли участь представники Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України, Харківського прикордонного загону та правоохоронних органів області. Під час засідання були відпрацьовані практичні аспекти попередження протиправної діяльності на державному кордоні України на території Харківської області.

Також йшла мова про забезпечення відповідного рівня оперативного прикриття проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

«Ми повинні створити систему прикриття державного кордону з одного боку, а з іншого боку, ми маємо прагнути до спрощення процедур перетину кордону та створення комфортних умов для перебування громадян інших держав на території України», – підкреслив Василь Хома.

Теги