Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Чай з губернатором» – питання і відповіді про життя регіону

«Чай з губернатором» – питання і відповіді про життя регіону

Вчора відбулася традиційна зустріч голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна з представниками регіональних ЗМІ «Чай з губернатором». Спектр питань, які обговорили журналісти з керівником регіону в неформальній обстановці, був досить широкий і різноманітний – від роботи над зміною нормативно-правових актів для залучення інвестицій в сільське господарство до питань контролю за якістю молочної продукції.

Крім того, Михайло Добкін озвучив результати рейтингу довіри харків'ян до політиків області.

«Було проведено соціологічне опитування, яке відображає баланс довіри і недовіри до провідних харківських політиків і громадських діячів. У Михайла Добкіна – позитивний рейтинг 45%, негативний – 48%, у Геннадія Кернеса – 44% і 53%, в Олександра Ярославського – 33% і 31%. А, наприклад, рівень довіри до Арсена Авакова 10%, рівень недовіри – 83%», – зазначив голова ХОДА.

За результатами соцопитування, якби вибори міського голови відбулись у найближчу неділю, то за чинного мера Геннадія Кернеса проголосувало б 32% проти 30%, які він отримав на виборах. Рейтинг Арсена Авакова з 29% під час виборів 2010 року в січні 2012-го впав до 8% і в березні 2012-го - до 7%.

«Якби вибори до Верховної Ради відбулися у найближчу неділю, Партія регіонів на Харківщині отримала б 29% – це її стабільний міжвиборчий рейтинг. У БЮТ було в січні 8%, зараз – 7%, у КПУ було 10%, стало 13%», – підкреслив Михайло Добкін.

Відеозапис зустрічі «Чай з губернатором» дивіться в ефірі Харківського обласного державного телебачення 5 квітня в 19:30.