Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Центральна клінічна лікарня «Укрзалізниці» готова забезпечити необхідне лікування Юлії Тимошенко

Центральна клінічна лікарня «Укрзалізниці» готова забезпечити необхідне лікування Юлії Тимошенко

Сьогодні представники ЗМІ ознайомились із умовами в харківській Центральній клінічній лікарні «Укрзалізниці», яка рішенням медиків Міжнародної медичної комісії Міністерства охорони здоров'я була запропонована для проведення курсу стаціонарного лікування для колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко за межами Качанівської колонії. Як зазначила перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко, ЦКЛ «Укрзалізниці» спеціалізується на двох основних напрямках: неврології і кардіології. На сьогоднішній день тут функціонує понад 200 ліжок неврологічного блоку і практикується комплексний підхід до проведення як діагностики, так і лікування, і реабілітаційних заходів. Це великий потужний заклад, де розташовані клінічні кафедри вищих навчальних закладів, і є великий кадровий потенціал, готовий у повній мірі надати будь-яку медичну допомогу.

«Чому саме цей заклад? У м. Харків досить потужна медична база, яка включає велику кількість лікувальних закладів, особливо тих, що займаються патологіями хребта.

Після того, як ми провели аналіз всіх тих методик, які запропонувала Міжнародна медична комісія для застосування в даному курсі лікування, була обрана саме ця медична установа», – зазначила Раїса Моїсеєнко. 
За її словами, ряд запропонованих для лікування Юлії Тимошенко процедур досить специфічний, а саме в цьому закладі є сертифікований персонал, який пройшов навчання, і необхідне обладнання.

«Вважаю, що ця лікарня абсолютно спроможна забезпечити необхідне лікування пацієнтів. Цей заклад щороку надає допомогу такого роду тисячам пацієнтів і в Харкові користується доброю репутацією», – повідомила перший заступник міністра охорони здоров'я.