Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всеукраїнські змагання зі спортивних танців “Кубок Венского вальса — VW” відбулися на Зміївщині

Всеукраїнські змагання зі спортивних танців “Кубок Венского вальса — VW” відбулися на Зміївщині

Вже 11років поспіль в сел. Комсомольському Зміївського району на базі спорткомплексу Зміївської ТЕС проходять відкриті Всеукраїнські змагання зі спортивних танців “Кубок Венского вальса — VW”. Цього року вони пройшли 31 березня і були присвячені 15-річчю клубу спортивного танцю “Віват”. Участь у змаганнях взяли пари із Києва, Дніпропетровська, Донецька, Запоріжжя, Ізюму, Краснокутську, Дергачів, Лозової, Первомайського, Мерефи.

Вже другий рік поспіль Всеукраїнські змагання зі спортивних танців “Кубок Венского вальса — VW” проходять під патронатом депутата Харківської обласної ради, голови Зміївської районної державної адміністрації Євгена Мураєва. Він особисто взяв участь в урочистому відкритті змагань та привітав його учасників разом з президентом обласної федерації спортивного танцю К.П. Бобрусь.
Змагання проходили в 3-х відділеннях: для початківців, для дітей, що займаються танцями 2-4 роки, для професійних пар.

Довідка: В лютому 1997 року Генадій та Ірина Ісичко відкрили гурток у Комсомольському селищному Палаці культури. Спочатку колектив складався з однієї старшої групи, а сьогодні географія клубу вийшла за межі сел.Комсомольського, і навіть м.Змієва. Вихованці клубу є в с.Геніїка, с.Шелудьківка, с.Лиман, с.Соколове, Чемужівка в с.Андріївка Балакліївського району.
Щороку вихованці клубу щороку беруть участь і перемагають в обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Колектив за 15 років побував в Польщі, Франції, Угорщині, Англії.