Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків має прекрасні перспективи прийняти матчі фінального турніру чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року

Харків має прекрасні перспективи прийняти матчі фінального турніру чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року

Як зазначив в ефірі програми «Від влади до громади» обласного радіо голова ХОДА Михайло Добкін, Харків має перспективи прийняти матчі фінального турніру чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року. «Ми оцінимо наші можливості і найближчим часом остаточно затвердимо свої подальші плани щодо розвитку спортивної бази для баскетболу і хокею, оскільки в сучасних спортивних спорудах ці види спорту можуть спокійно жити під одним дахом», - підкреслив голова ХОДА.

За його словами, планується або реконструювати одну з існуючих спортивних арен, наприклад Палац спорту, або шукати джерела для фінансування будівництва нової спортивної споруди.

«Місце під неї у нас уже є. Це територія поруч зі стадіоном «Металіст». Якщо б ми знайшли гроші для будівництва там нової спортивної споруди, це б дало серйозний поштовх в популяризації спорту і баскетболу зокрема, і дозволило б створити на невеликій території спортивний центр зі стадіоном і новим Палацом спорту. Все залежить від того, які будуть у нас фінансові можливості», - зазначив Михайло Добкін.