Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з представниками компанії «Ашан»

Михайло Добкін зустрівся з представниками компанії «Ашан»

Сьогодні відбулася зустріч голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна з представниками компанії «Ашан». У заході також взяли участь голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, заступник голови ХОДА Юрій Сапронов та заступник Харківського міського голови Ігор Терехов. Компанію «Ашан» на зустрічі представляли директор з міжнародного розвитку компанії Тьєррі Мартен, генеральний директор «Ашан Україна» Жерар Галле і директор з розвитку компанії «Ашан Україна» Сергій Осипенко. Під час зустрічі сторони обговорили стратегію розвитку компанії «Ашан Україна» і перспективи співпраці з Харківською областю.

«Ми відкриті для співпраці. Харківська область зацікавлена ​​в тому, щоб компанія «Ашан» працювала в нашому регіоні, і ми з боку влади готові надати будь-яку підтримку, яка вам може знадобитися», - підкреслив у ході зустрічі Михайло Добкін.

Компанія «Ашан» стала першою організацією, яка вийшла до керівництва Харківщини з реальною інвестиційною пропозицією у відповідь на лист, направлений 100 найбільшим компаніям світу з запрошенням до співпраці.

«Як тільки генеральний директор компанії «Ашан» в Парижі отримав ваш лист, він відразу ж переслав його нам для роботи, і зараз я хочу подякувати вам за вашу увагу до нашої організації. Ми вже працюємо в ряді українських міст, таких, як Київ, Донецьк, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, і ми зацікавлені в тому, щоб відкрити своє представництво в Харкові, адже це друге за величиною місто в Україні. Ми бачимо великі перспективи для своєї роботи тут», - в свою чергу зазначив Тьєррі Мартен.