Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Продовжується модернізація шкіл Харківської області

Продовжується модернізація шкіл Харківської області

У ході робочої поїздки заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін ознайомився з роботою навчальних закладів Краснокутського району. Зокрема, він відвідав Мурафську та Козіївську загальноосвітні школи, а також комунальний заклад «Краснокутський дитячий будинок». У Мурафській школі заступник губернатора перевірив стан виконання робіт за програмою енергоефективності та енергозбереження. У закладі здійснена заміна котлів та встановлені енергозберігаючі вікна, вартість робіт склала 250 тис. грн. За словами Євгена Савіна, в школі також планується облаштувати внутрішні туалети.

В цьому році виділено кошти на заміну вікон в Козіївській ЗОШ на енергозберігаючі. Персонально від себе Євген Савін пообіцяв подарувати освітлювальне обладнання для спортивної зали школи, що зробити заняття фізичною культурою більш комфортними для дітей.

Також заступник губернатора оглянув Краснокутський дитячий будинок. В перспективі заклад може прийняти значно більше дітей, ніж перебувають на вихованні зараз, тому на даний час розглядається питання щодо його модернізації та перепрофілювання шляхом приєднання до комунального закладу «Харківська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів № 10». Зокрема, це дозволить більше охопити дітей спеціальною освітою. Це питання планується винести на розгляд найближчої сесії Харківської обласної ради.

Теги