Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб взяв під особистий контроль модернізацію системи теплопостачання у Красноградському районі

Валентин Дулуб взяв під особистий контроль модернізацію системи теплопостачання у Красноградському районі

Сьогодні перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб відвідав з робочим візитом Красноградський район, де оглянув котельню, каналізаційну насосну станцію Красноградського комунального підприємства «Водоканал» та зустрівся з трудовим колективом Красноградського підприємства теплових мереж. В ході зустрічі Валентин Дулуб розповів про підсумки соціально-економічного розвитку Харківської області у 2011 році, заходи, що проводяться в рамках підготовки до чемпіонату з футболу Евро-2012 та роботу теплових підприємств області в опалювальному періоді 2011/2012 років.

Він особливо відзначив якісну роботу Красноградського підприємства теплових мереж. «Ви вмієте правильно організувати роботу задля чіткої та стабільної функціонування підприємства», – підкреслив перший заступник губернатора.

За його словами, Красноградські теплові мережі можуть бути зразком для теплопостачаючих підприємств усіх районів Харківської області. Зокрема, підприємство не має заборгованостей з платежів і може пишатися ви соким рівнем розрахунків споживачів.

Відповідаючи на запитання і звернення, Валентин Дулуб зазначив: «Усе, що стосується реконструкції котелень в районі та придбання нового обладнання, я візьму під свій особистий контроль».

Довідка.
Котельня по вул. Жовтнева, 61 обладнана котлами типу КОЛВІ - 1000, які працюють на природному газі, з виробничою потужністю 3,1 Гкал/год. Протяжність теплових мереж в двотрубному обчисленні 2209,1 м/п середнім діаметром 110 мм. Котельня забезпечує теплом комплекс Красноградської ЦРЛ, гуртожиток та два учбових корпуса медичного коледжу, ДНЗ №5, Краєведчий музей, сімь багатоквартирних житлових будинків, готель та інші об”єкти. Встановлено прилад обліку відпущеної теплової енергії.

Каналізаційна насосна станція №4 введена в експлуатацію у 1982 році. В 2008 році було проведено капітальний ремонт КНС-4 із заміною обладнання. Встановлено насоси фірми GRUNPFOS – 160/24 потужністю 160 куб.м/год і електородвигуном 16 кВт/год. КНС-4 приймає та перекачує 11,0 тис. куб. м стоків в місяць. Обслуговує мешканців житлових будинків микрорайону №3, профліцей, педколедж, гімназію «Грант» м. Красноград. Після встановлення насосів споживання електроенергії зменшилося з 2600 кВт до 1100 кВт в місяць.

Теги