Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Публічна політика та державне управління ніколи не стануть ефективними і продуктивними без довіри населення та підтримки громадянського суспільства

Публічна політика та державне управління ніколи не стануть ефективними і продуктивними без довіри населення та підтримки громадянського суспільства

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, відкриваючи розширене засідання правління Громадської ради при ХОДА, зазначив: «Наші зустрічі стають системними і регулярними. Це досить позитивний момент. Я радий, що ми разом конструктивно працюємо над загальними проблемами. Обласна державна адміністрація завжди готова до діалогу і співпраці. Хотів би знову підкреслити, що сучасна публічна політика та сучасне державне управління ніколи не стануть ефективними і продуктивними без довіри населення, без підтримки громадянського суспільства та співпраці з громадськістю».

Голова ХОДА підкреслив, що сьогодні Україна зобов'язана зробити крок у побудові реального громадянського суспільства, яке буде не за бажанням влади, а по своїй суті брати участь у рішенні найбільш життєво важливих питань у державі, а також буде реально контролювати владу.

«На одній з попередніх наших зустрічей ми говорили про те, що у нас, на жаль, спотворене поняття і роль громадських організацій у житті суспільства. Для когось це бізнес, для інших - спроба отримати дивіденди під час локальних виборчих кампаній, але по своїй суті це повинно бути бажання взяти на себе відповідальність за представлення інтересів певних категорій громадян у відстоюванні своєї позиції в діалозі з владою», - зазначив Михайло Добкін.