Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У КП «Облземпроект» за 27 днів роботи звернулося близько 100 жителів Харківщини

У КП «Облземпроект» за 27 днів роботи звернулося близько 100 жителів Харківщини

Як зазначив сьогодні в ході прес-конференції директор КП «Облземпроект» Федір Каргаполов, на VIII сесії 6 скликання Харківської обласної ради було створено комунальне підприємство «Облземпроект», основним завданням якого, перш за все, є задоволення потреб жителів Харкова та області у виготовленні якісної та доступною за ціною технічної документації землеустрою. Також пріоритетним в роботі є виконання державних та обласних програм, завдань у сфері земельних відносин.

«Підприємство працює вже 27 днів. За цей час до нас вже надходять замовлення від мешканців Харківської області, від організацій різних форм виду власності підприємств на виготовлення технічної документації у сфері землеустрою. Ми виконуємо документацію по всім видам землевпорядних робіт. Вони діляться на загальні та особливі види. Це проекти рекультивації, проекти, пов'язані з економічним обгрунтуванням сівозмін і збереженням родючості грунтів. Загалом, всі види геодезичних та землевпорядних робіт підприємство виконує. Всього за період роботи в підприємство звернулося близько 100 людей з різних питань», - зазначив Федір Каргаполов.

Також він зазначив, що саме підприємство знаходиться в місті Харкові, за адресою: вулиця Мельникова, 2., але у подальшому планується відкрити представництва «Облземпроекта» у всіх районах області.