Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Команда Харківської області взяла участь у чемпіонаті України з метань серед молоді, юніорів та юнаків

Команда Харківської області взяла участь у чемпіонаті України з метань серед молоді, юніорів та юнаків

23-25 березня 2012 року у м. Ялта проводився чемпіонат України з легкоатлетичних метань серед молоді, юніорів та юнаків, в якому змагалися збірні команди 20-ти областей України, АР Крим, м. Київ. У командному заліку збірна команда Харківської області з сумою 333 очка посіла 5-те загальнокомандне місце.

Переможницею змагань з метання диска серед юніорок з результатом 49м 42см стала Катерина Никита. Срібну винагороду у штовханні ядра в цій же віковій категорії з результатом 11м 92см виборола Наталія Крилевська.

Виступаючи в змаганнях з метання диска, Руслан Шаров з результатом 50м 45см і Владислав Іваненко з результатом 49м 61см отримали відповідно срібну та бронзову медалі.

Дмитро Островський, виступаючи у змаганнях серед молодіжної вікової категорії в штовхання ядра, з результатом 16м 92см посів ІІ місце. Серед спортсменів юнацької вікової категорії відзначився Юрій Федосов, який у змаганнях з метання диска з результатом 48м 29см виборов ІІІ місце. Бронзовим призером серед молоді у метанні диска з результатом 48м 67см став Антон Лемешенко.

Теги