Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області планується впровадити систему заохочувальних заходів для працівників соціальних служб

У Харківській області планується впровадити систему заохочувальних заходів для працівників соціальних служб

Під час зустрічі з населенням Близнюківського району голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін заявив, що планує направити звернення Кабінету Міністрів України з проханням переглянути тарифну сітку соцпрацівників, оскільки їхні зарплати дуже низькі, а завдання перед ними ставляться масштабні і дуже важливі. Також в Харківській області буде впроваджено систему заохочувальних заходів для того, щоб зробити працю соціального працівника більш привабливою. Планується передбачити в бюджетах всіх рівнів премії для працівників соціальної сфери і звільнити їх від сплати комунальних платежів. За позабюджетні кошти для соціальних працівників, які працюють в сільській місцевості, буде придбано велосипеди харківського виробництва.

«Якщо ми не можемо підняти соціальним працівникам заробітну плату, хоча б таким чином ми компенсуємо людям витрати і допоможемо зберегти частину сімейного бюджету», – підкреслив Михайло Добкін.

Крім того, Михайло Добкін виступив з ініціативою надання дітям і онукам соціальних працівників можливості безкоштовного відпочинку в дитячих таборах області.

Теги