Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулися урочисті збори з нагоди відзначення 25-ї річниці заснування обласної організації ветеранів України

Відбулися урочисті збори з нагоди відзначення 25-ї річниці заснування обласної організації ветеранів України

Сьогодні у Харківському Національному університеті ім. В.Н.Каразіна відбулися урочисті збори з нагоди відзначення 25-ї річниці заснування Харківської обласної організації ветеранів України. У заході взяли участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін, начальник управління внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ХОДА  Володимир Зінченко, заступник Харківської міського голови Світлана Горбунова-Рубан. «Організація, яка була створена в іншому тисячолітті, в іншій державі, вже пройшла 25-річний шлях. І сьогодні вона не залежна ні від політичної кон'юнктури, ні від влади, тому що вона існувала, і буде існувати завжди. Тому що ви - ветерани - основа будь-якого суспільства. Ви передаєте свої знання, свій досвід, своє розуміння життя нашому поколінню. І ніхто, жодне суспільство не може обійтися без вас.

Ви найбільш структурована громадська організація, що має своїх представників на всій території Харківської області, а значить ви впливаєте і на політику і на поведінку влади нашого регіону. І влада не може не прислуховуватися до вас. Ви вмієте критикувати і надавати конструктивні поради,тому що ви завжди стоїте на державних позиціях.
Від спілкування з вами я завжди отримую і задоволення і багатющий досвід . Від усієї душі бажаю вам здоров’я , успіху, сили, будьте завжди такими активними, будьте завжди з нами, без вас ми не зможемо обійтись»,- звернувся до ветеранів Євген Савін.
Також за дорученням голови ХОДА Михайла Добкіна Євген Савін передав для обласної організації ветеранів сертифікат на отримання комплекту меблів для нового офісу обласної організації ветеранів, в який вона переїхала напередодні свого 25-річчя.