Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Шурма зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні

Ігор Шурма зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні паном Пятрасом Вайтекунасом і представниками литовської медичної клініки «Кардіоліта». «Ми раді вітати Вас на території Харківської області. Вважаємо цей візит дуже знаковим, тому що люди, які їдуть з гуманітарною місією, це завжди бажання творити добро. Сподіваємося, що сьогоднішній етап зустрічі наших переговорів буде результативним, найголовніше, що він принесе користь людям», - сказав Ігор Шурма, звертаючись до гостей з Литовської Республіки.

«Ми дуже зацікавлені розвивати взаємини з Харківською областю. Радий, що ми робимо перші кроки. Є деякі пропозиції, за якими ми могли б співпрацювати. Це стосується і литовського досвіду інтеграції в Євросоюз, приведення стандартів продукції сільського господарства та промислової продукції. Також ми б хотіли співпрацювати з підприємницькими об'єднаннями Харкова та Харківської області», - підкреслив Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні пан Пятрас Вайтекунас.

В ході зустрічі сторони обговорили перспективи співпраці між Харківською областю та Литовською Республікою і в інших галузях, в першу чергу - в сфері охорони здоров'я. По закінченню зустрічі сторони обмінялися пам'ятними подарунками.