Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі спеціальні школи-інтернати Харківської області оснащені сучасними комп'ютерними класами

Всі спеціальні школи-інтернати Харківської області оснащені сучасними комп'ютерними класами

За даними Головного управління освіти і науки ХОДА всі спеціальні школи-інтернати для дітей сиріт, дітей, позбавлених батьківських прав і дітей з особливими потребами оснащені сучасними комп'ютерними класами. Для цього в минулому році за ініціативою Президента України Віктора Януковича для навчальних установ Харківщини було придбано 17 комп'ютерних класів.  

Один з них знаходиться в комунальній установі «Харківський спеціальний освітньо-виховний комплекс» Харківської обласної ради.

«Це нове обладнання дає дітям нашої установи великі можливості. Його використовують не тільки на уроках інформатики, а й на уроках української жестової мови і, частково, для уроків математики. Наші діти мають можливість отримати навички роботи на комп'ютері, використовувати всі види офісних програм, малювати. Для вчителя це є великою підмогою, тому що, розробляючи конспекти уроків і теоретичний матеріал, можна роздати кожній дитині графіки», - підкреслила вчитель інформатики комунального закладу «Харківський спеціальний освітньо-виховний комплекс» Харківської обласної ради Олена Андрєєва.