Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Успіх Харківського регіону в 2011 році - це колосальна праця трьохмільйонної громади. Михайло Добкін

Успіх Харківського регіону в 2011 році - це колосальна праця трьохмільйонної громади. Михайло Добкін

Як повідомив під час ефіру програми «Час влади» на обласному телебаченні голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, у рейтингу регіонів України за підсумками 2011 року Харківська область посіла 4-е місце. Такий успіх - це колосальна праця всіх жителів області. «Два роки тому, коли після президентських виборів була зібрана команда на рівні держави, в тому числі і на рівні регіонів, ми, проводячи аудит, побачили, наскільки складне господарство дісталося від бездарного правління попередників. Якщо говорити про масштаби держави, то дефіцит бюджету був 15%. Це ж не просто дефіцит бюджету в тій частині, де фінансуються ті чи інші центральні органи влади, це ще й дефіцит регіональних бюджетів.

В масштабах держави була проведена дуже велика робота. Була проведена велика робота і в масштабах Харківської області. І такий успіх нашого регіону 2011 року - це колосальна праця трьохмільйонної громади, всіх людей, що проживають тут. І тих, хто в силу свого віку ще не може працювати, а навчається і виховується в сім'ях або дитячих садках, і тих, хто працює, і тих, хто вже на заслуженому відпочинку. Всі зробили в цю загальну перемогу свій внесок.

На сьогоднішній момент ті, хто дійсно відчуває патріотичні почуття до свого регіону, до своєї малої Батьківщини, можуть з почуттям гордості говорити про те, що сьогодні є перші результати відродження величі Харківської області. Області, яка гриміла на весь Радянський Союз, яка за своїм промисловим, науковим, людським потенціалом могла дати фору навіть деяким державам», - сказав Михайло Добкін.