Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

При підготовці до нового опалювального сезону 2012 року необхідно врахувати всі проблеми, які виникали протягом минулої зими. Анатолій Близнюк

При підготовці до нового опалювального сезону 2012 року необхідно врахувати всі проблеми, які виникали протягом минулої зими. Анатолій Близнюк

Відбулась всеукраїнська селекторна нарада під головуванням Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолія Близнюка. Від Харківської області участь у нараді взяв перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. У ході наради були розглянуті питання про хід реформування житлово-комунального господарства та виконання заходів Загальнодержавної програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки.

Крім того, обговорювався хід опалювального періоду 2011-2012 років та підготовка до наступного опалювального сезону. «Незважаючи на те, що минулий опалювальний сезон проходив без особливих ексцесів, все ж необхідно провести повний аналіз всіх проблем, з якими ми стикалися за цей час, для того, щоб врахувати їх при підготовці до нового опалювального сезону 2012 року», – зазначив Анатолій Близнюк.

Також Міністр звернув увагу на стан розрахунків підприємств комунальної теплоенергетики за спожитий природний газ, стан виконання загальнодержавних програм у сфері ЖКГ, оснащення підприємств комунальної теплоенергетики засобами обліку відпуску теплової енергії, стану проведення енергетичного аудиту суб’єктів господарювання, які здійснюють виробництво, транспортування та постачання теплової енергії споживачам та завдання з модернізації ЖКГ на 2012 рік.

Анатолій Близнюк нагадав, що Харківська область першою на Україні встановила прилади обліку на всіх підприємствах, які надають житлово-комунальні послуги.