Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін перевірив готовність аграріїв Чугуївського району до весняно-польових робіт

Михайло Добкін перевірив готовність аграріїв Чугуївського району до весняно-польових робіт

Сьогодні в ході робочої поїздки до Чугуївського району голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін відвідав ТОВ «Агросервіс» ЛТД та готовність аграріїв до весняно-польових робіт. Також з роботою агропромислового підприємства ознайомились голова Харківської облради Сергій Чернов, перший заступник голови облради Олена Олешко та голова Чугуївської райдержадміністрації Володимир Лобойченко. Зокрема Михайло Добкін оглянув техніку підприємства. За свідченням представників райдержадміністрації, у 2011 році для господарств району було закуплено сільськогосподарської техніки на суму 71 млн. грн., на початку 2012 року – на суму 30 млн. грн. Напередодні весняно-польових робіт аграрії району повністю забезпечені насінням, добривами, технікою та паливно-мастильними матеріалами.

Довідка.
ТОВ «Агросервіс» ЛТД одне із провідних господарств області з розвитку молочного скотарства. У 2011 році збудовано новий 4-рядний корівник на 200 голів, відремонтовані всі приміщення для великої рогатої худоби, закуплено і встановлені сучасні молокопроводи, що дозволяє отримувати молоко вищого ґатунку. У минулому році господарством для збільшення власної дійної череди закуплено 150 голів племінних нетелів.

До 10 травня цього року господарством планується ввести в дію новий, сучасний літній табір для великої рогатої худоби з доїнням в молокопровід. В планах господарства у 2012 році побудувати ще один корівник та сучасний автоматизований доїльний зал. До 2014 року планується вдвічі збільшити поголів’я корів і довести їх чисельність до 1000 голів.

Теги