Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мешканцям смт Чкаловське Чугуївського району області Михайло Добкін пообіцяв допомогти у вирішенні проблем ЖКГ

Мешканцям смт Чкаловське Чугуївського району області Михайло Добкін пообіцяв допомогти у вирішенні проблем ЖКГ

Сьогодні в ході робочого візиту в Чугуївський район голова ХОДА Михайло Добкін провів зустріч з населенням району. В ході зустрічі жителі смт Чкаловське звернулися до губернатора за допомогою у вирішенні житлово-комунальних проблем. «В Чкаловському дуже багато багатоповерхових будинків. Подивимося, чим ми зможемо допомогти у вирішенні проблем з житлом. Зокрема, це ремонт покрівлі, інженерних мереж і т.д. Своїми силами селище не впорається з цими проблемами. Тому необхідно надати допомогу з обласного бюджету», - сказав Михайло Добкін.

За його словами, буде розглянута можливість виділення в цьому році коштів на проведення ремонтних робіт. Також в Чкаловському в цьому році планується встановити 5 сучасних дитячих майданчиків, тому що там дуже багато дітей, але місць для прогулянок практично немає.

Також голова ХОДА сказав, що дасть доручення віце-губернатору Валентину Дулубу провести в Чкаловському нараду з керівництвом селища та району. Щоб намітити план дій по вирішенню проблем житлово-комунального господарства.