Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Реконструкцію Коробочкинського навчально-виховного комплексу планується завершити до 15 жовтня 2012 року

Реконструкцію Коробочкинського навчально-виховного комплексу планується завершити до 15 жовтня 2012 року

В ході робочої поїздки до Чугуївського району голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, заступник голови облдержадміністрації Євген Савін, голова Харківської облради Сергій Чернов та голова Чугуївської райдержадміністрацій Володимир Лобойченко ознайомились з ходом реконструкції Коробочкинського навчально-виховного комплексу. Рішення про реконструкцію було прийнято у 2011 році під час робочої поїздки губернатора до Чугуївського району. Школа в с. Коробочкине розташована в 3-х будівлях, 2 з котрих 1853 та 1817 років забудови, відсутні спортивна та актова зали, їдальня, а також теплі туалети. Після реконструкції в будівлі НВК буде розміщено 9 класних кімнат, їдальня на 85 місць, спортивна зала з роздягальнями та душовими кімнатами, актова зала на 400 місць.

Протягом 2011 року на проектування та реконструкцію Коробочкинського НВК було виділено 3000,0 тис. грн. з державного та 157,5 тис. грн. з районного бюджетів. На виділені кошти виготовлена проектно-кошторисна документація та придбано будівельні матеріали на проведення реконструкції закладу. Загальна кошторисна вартість реконструкції об’єкту складає 14533,51 тис. грн.

На даний час підрядною організацією ТОВ БК «Укрпромбуд» ведуться заміна вікон, демонтаж металевих конструкцій на фасаді будівлі, демонтаж підлоги та облаштування вентиляційного фасаду. У 2012 році в разі виділення коштів з Державного бюджету планується виконати роботи по ремонту покрівлі, класних кімнат, їдальні, та влаштування туалетів.

Як повідомив Євген Савін, реконструкцію Коробочкинського НВК включено до переліку об’єктів, які пропонується фінансувати у 2012 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку по Харківській області. Передбачено фінансування у розмірі 4 млн. 116,33 тис. грн.

За умови фінансування робіт реконструкцію буде завершено до 15 жовтня 2012 року.

Теги