Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін оглянув дитячий табір «Орлятко» у Чугуївському районі

Михайло Добкін оглянув дитячий табір «Орлятко» у Чугуївському районі

В ході робочої поїздки до Чугуївського району голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, заступник голови облдержадміністрації Євген Савін, голова Харківської облради Сергій Чернов, перший заступник голови облради Олена Олешко та голова Чугуївської райдержадміністрацій Володимир Лобойченко оглянули дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Орлятко».  

Дитячий табір розрахований на 150 ліжко/місць. У 2011 році заклад працював у три зміни, протягом яких на оздоровлення прийняв 400 дітей, завантаження закладу склало 89% від можливого.

«Орлятко» займає 4,017 га території, на якій розташовані стаціонарні двохповерхові спальні корпуси, адміністративний корпус, їдальня, літній басейн, спортивні та ігрові майданчики та футбольне поле. В таборі для дітей організовуються екскурсії та походи до «Музею води», шкільного музейного комплексу, Володимиро-Богородичної церкви, могили Грота О.М., дендрарію лісового коледжу, музейного комплексу І.Ю. Репіна та краєзнавчого музею м. Чугуєва, зоопарку та планетарію м. Харкова.

У 2011 році вартість путівки була знижена на 38% у порівнянні з 2010 роком і склала 71,4 грн. за 1 ліжко/день – 1499,4 грн. за 21 день.
   

Теги