Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з Хякімом Марийського велаяту Туркменістану

Михайло Добкін зустрівся з Хякімом Марийського велаяту Туркменістану

Сьогодні у Будинку Рад відбулася зустріч голови Харківської обласної державної адміністрації з Хякімом Марийського велаяту Туркменістану Какагельди Гурбановим. У зустрічі також взяли участь голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, заступник голови ХОДА Юрій Сапронов, заступник голови ХОДА Євген Савін, представники промислових підприємств та вищих навчальних закладів Харківщини.

«Дозвольте Вас вітати в столиці Харківщини. Дуже сподіваюся, що ваше перебування в Харкові призвело на вас хороше враження і ви будете відчувати бажання повернутися. Тим паче, що після сьогоднішнього дня у нас вже будуть не тільки дружні відносини, а відносини скріплені документом про співпрацю, який ми повністю наповнимо змістом, в першу чергу, економічним», - звернувся Михайло Добкін до Какагельди Гурбанова.

«Хочу подякувати за ту гостинність, яку я тут відчув. Я був радий, що мені випала честь побувати в Харківській області. Тому, я впевнений, що наші відносини будуть розвиватися й надалі», - сказав Хякім Марийського велаяту Туркменістану Какагельди Гурбанов.

Під час зустрічі були обговорені питання розвитку і поглиблення партнерських відносин.